Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Repartizarea elevilor la concursul de selecție clasa a V-a

Repartizarea elevilor la concursul de selecție clasa a V-a

Repartizarea elevilor în sălile de examen este afișată la avizierul unității și a fost trimisă în mod individual pe emailul parinților.

Accesul elevilor la concursurile "Al. Myller" și "N. Labiș" se face prin Corpul B, intrarea din strada Gavril Musicescu, după cum urmează:

  • pentru Concursul "Al. Myller" până la ora 8:45;
  • pentru cei care participă doar la Concursul "N. Labiș", în intervalul orar 10:00 – 10:20 (candidații vor fi prezenți la intrarea de la Corpul A – intrarea de lângă Hotel Traian).

În timpul pauzelor este permisă ieșirea/intrarea din/în școală doar a elevilor care participă la o singură probă.

Candidații înscriși doar la Concursul de matematică "Al. Myller" vor părăsi incinta unității la finalul probei, pe același traseu pe care l-au parcurs la intrare.

***Accesul părinților în școală, în timpul pauzei dintre cele două concursuri (10:00 – 10:30), nu este permis.

***Elevii se vor legitima cu carnetul de elev (vizat pe anul în curs și cu fotografie) sau copie după certificatul de naștere.

Repartizarea elevilor, aici.

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner