Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Contestații concurs de selecție clasa a V-a

Contestații concurs de selecție clasa a V-a

Eventualele contestații la Concursul de Matematică „Al. Myller” și la Concursul de Limbă, Comunicare și Literatură Română „N. Labiș” se depun luni, 22.05.2023, în intervalul orar 10.00-14.00, fie online la adresa de email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , fie la Secretariatul Colegiului Național, Iași.

 

Precizări notare după contestații

Dacă în urma contestațiilor se constată diferențe între evaluarea inițială și cea de la contestații, notele elevilor vor fi modificate prin creștere/scădere în condițiile în care între cele două note diferența este mai mare de 5% din punctaj, respectiv 5 puncte la Concursul de Limbă, Comunicare și Literatură Română „Nicolae Labiş” și 7,5 puncte la Concursul de Matematică „Alexandru Myller”.

Cerere contestație, aici.

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner