Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Culegere de probleme de aritmetică

Culegere de probleme de aritmetică

După ce ediția întâi a lucrării s-a dovedit un succes, profesorii Catedrei de Matematică de la Colegiul Național revin cu o nouă versiune a culegerii „Probleme de aritmetică pentru elevii claselor a III-a, a IV-a și a V-a”.

Cartea conține 888 de probleme de aritmetică, dar și chestiuni elementare de geometrie și combinatorică, grupate în 111 teste respectând modelul consacrat de Concursul „Alexandru Myller”, cu itemi de completare, dar și cu întrebări structurate, pentru dezvoltarea competențelor necesare abordării fiecărui tip de probleme și pentru familiarizarea cu subiectele de la evaluările standardizate și de la competițiile naționale și internaționale.

Selecția judicioasă a problemelor este garantată de experiența autorilor, antrenați în elaborarea subiectelor la olimpiade și concursuri de anvergură.

Lucrarea apare sub patronajul Editurii TAIDA și, începând cu luna noiembrie, poate fi găsită în librăriile din întreaga țară.

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner