Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Simpozionul „Literatura și celelalte arte” 2019

Simpozionul „Literatura și celelalte arte” 2019

 

Palmares Secțiunea Reviste aici

Palmares Secțiunea Creație aici

Palmares Lingvistică și Criptografie aici

Rezultate Ars Traducendi aici

Repartizarea elevilor in săli la Concursul de criptografie aici

Repartizarea elevilor in săli la Concursul de lingvistică aici

Ediția a XI-a a Simpozionului "Literatura și celelalte arte" va avea loc la Colegiul Național Iași în zilele de 7 și 8 iunie 2019, promovând, prin activitățile complexe desfășurate, inter și transdisciplinaritatea, ca deziderate contemporane.

Lucrările Simpozionului se vor deschide vineri, 7 iunie 2019, la ora 11, în Sala de Festivități a Colegiului Național, cu participarea reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Iași și ai instituțiilor partenere din cadrul acestui proiect cultural de tradiție. Deschiderea include conferința "Capcanele ficționalului și cititorul bine informat", susținută de către prof. univ. dr. Constantin Dram, de la Facultatea de Litere a Universității "Al. I. Cuza" din Iași.

Activitățile Simpozionului includ un proiect intercultural al Ambasadei Franței, curs de inițiere în teatru, vernisaj al unei expoziții de fotografie cu participare internațională (Spania, Portugalia, Italia), workshop de dezbateri, concurs de lingvistică și criptografie, concurs de traduceri Ars Traducendi și lansarea numărului 41 al revistei "Spre lumină" a Colegiului Național.


Texte ARS TRADUCENDI aici

Vă rugăm să trimiteți creațiile literare și revistele școlare pentru sectiunea a II-a, până pe data de 30 mai 2019 pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner