Prima pagină Despre Colegiul National Evenimente Olimpiada Balcanică de Fizică

Olimpiada Balcanică de Fizică


Medalie de AUR  pentru  Mălina Constantinescu la Olimpiada Balcanică de Fizică


In perioada 14-18 iulie, în Grecia, la Salonic, s-a desfăşurat Olimpiada Balcanică de Fizică, BPO 2019, care a reunit elevi pasionaţi de fizică din 12 ţări. România a fost reprezentată de 4 elevi de liceu.

Mălina Constantinescu, singura fată din echipa României, a obţinut Premiul I şi medalie de aur, precum şi premiul pentru cel mai bun punctaj obţinut de o fată din concurs.


Reamintim faptul că este a doua medalie internaţională obţinută de Mălina anul acesta. În luna mai,  eleva Colegiului Naţional a reprezentat România în Portugalia, la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe a Uniunii Europene (EUSO 2019), de unde s-a întors cu  medalia de argint.

Mălina Constantinescu este elevă în clasa a XI a la Colegiul Naţional şi este pregătită de dl.prof Andu Ouatu.


Contact

  • Str. Arcu, Nr. 4, Cod 700125, Loc. Iaşi
  • Tel: (0040) 0232 214036
  • Fax: (0040) 0232 264385
  • Email: office@cniasi.ro (colegiulnationaliasi@yahoo.com)
  • Website: www.colegiulnationaliasi.ro

Diplome

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner